niedziela, 14 lipca 2013

Ogłaszam konkurs na moim blogu 14.07-28.07.2013

Witajcie,

Mam przyjemność ogłosić drugi konkurs na moim blogu! 
Do wygrania będą trzy nagrody: dwa zestawy kosmetyków i jeden zestaw lakierów. 



Zapraszam do konkursu!

Nagrody przewidziane w konkursie to dwa zestawy kosmetyków:


Nagroda nr 1

Synesis perfumowany peeling do dłoni
Vichy woda termalna
Balea krem do rąk
Carmex balsam do ust
Herbal Care krem do stóp
Vipera puder brązujący
Floslek wazelina
Virtual cienie do powiek
Vipera róż
Pierre Rene cienie do powiek
Virtual lakier
Virtual lakier
Vipera lakier
Beautyshine lakier 
Alkemika lakier
Virtual błyszczyk
Kobo cienie do powiek
perełki do zdobienia paznokci
Donegal naklejki
Próbki:
John Masters Organic intensywnie nawilżający krem z japońskiej mandarynki
Biały jeleń żel do mycia twarzy
Bandi krem nawilżający
Bandi krem na dzień
Organic silica krem na dzień
Organic silica krem na noc 


Nagroda nr 2

Pat&Rub balsam do dłoni
Mariza płyn micelarny
Herbal Care balsam do dłoni
Ingrid paletka cieni
Vipera plastry z woskiem
Virtual fluid
Vipera cienie do powiek
Virtual cienie do powiek
Alkemika cień do powiek
Virtual puder brązujący
Sylveco pomadka ochronna
Dizao maseczka
Rimmel kredka
Próbki:
Bandi krem
Bandi krem
Organic silica krem na dzień
Organic silica krem na noc
Ziaja krem


Nagroda nr 3

Zestaw 4 lakierów OPI. Chciałabym, aby osoby które komentują mojego bloga i są ze mną od dłuższego czasu poczuły się docenione. Dlatego jedna nagroda jest specjalnie dla komentatorów. Aby ją wygrać należy się zgłosić do konkursu oraz spełnić wymagania. Przewiduję możliwość, że jedna osoba wygra dwie nagrody, jeśli odpowiedź będzie najlepsza. Ale jest to nagroda nie tylko dla tych co już są w top 30, ale też dla osób które do 24.07 się tam znajdą. Pod uwagę biorę listę top 30 z dnia 24.07.2013r.

Zasady są bardzo proste:

1. Trzeba być publicznym obserwatorem bloga, dowolnie czy przez obserwatorów,  google+ czy bloglovin (i podać przez co się obserwuje). 

2. Należy odpowiedzieć na pytanie konkursowe, które brzmi:


Co można zmienić na moim blogu?

3. Umieścić ruchomy banner konkursu na pasku bocznym z linkiem do tego posta i podpisem: 14.07 - 24.07. (jeśli baner się nie rusza to zdjęcie wybranej nagrody) 




4. Koniecznie trzeba w komentarzu pod tą notką zamieścić swoją odpowiedź wraz z informacją pod jakim nickiem obserwujesz bloga (i przez co), adresem email oraz linkiem do wstawionego baneru oraz numerem nagrody (1 lub 2), którą chcesz wygrać. 

5. Dodatkowa nagroda nr 3 jest przewidziana dla moich komentatorów, aby ją zdobyć należy spełnić pozostałe warunki konkursu oraz znaleźć się w top 30 (widoczny na pasku bocznym). Przewiduję możliwość, aby jedna osoba wygrała dwie nagrody (nr 1 lub 2 i nr 3). Lista top 30 jest brana pod uwagę z dnia 24.07.2013r. 

6. Zwycięzcę wybieram ja na podstawie najlepszej/ najciekawszej/ najbardziej śmiesznej odpowiedzi. 


7. Trzeba zapoznać się z regulaminem konkursu.

8. Wyniki ogłoszę do 7 dni od końca konkursu, a nagrodę wysyłam  w ciągu 10 dni od kontaktu z osobami, które wygrały. Jeśli ktoś nie zgłosi się w ciągu 14 dni od ogłoszenia wyników to nagroda przepada i następuje kolejny wybór osoby. 


Przykładowy schemat odpowiedzi:
obserwuję jako:          (google +, obserwatorzy blogger, bloglivin)
wybieram nagrodę nr 
mail
adres do wstawionego baneru
Jeśli jestem w top 30 komentatorów to chcę walczyć o nagrodę nr 3

38 komentarzy:

  1. Obserwuje jako : Magda Cz (obserwatorzy )
    e-mail: madzialenkap92@wp.pl
    http://8sweet8.blogspot.com/
    Nagroda nr 2
    Odpowiedź:
    Na Twoim blogu najchętniej zmieniłabym wszystko :P
    Oczywiście żart:P
    Jedynie zmieniłabym miniaturkę zdjęcia Twojego, ponieważ niepodobna jesteś na nim do siebie :D
    Pozdrawiam :)

    OdpowiedzUsuń
  2. Witaj.
    - Obserwuję,jako : ziuzia2121
    - E-mail : justyna.trelinska@poczta.onet.pl
    - http://szkatulka-ziuzia21.blogspot.com/2013/07/recenzja-himalaya-mleko-i-miod-mydo.html
    - NAGRODA : 1
    - Odpowiedź :
    Na Twoim blogu zmieniłabym kolorystykę - której właściwie brak.
    Gdybyś dodała odrobinę koloru byłoby u Ciebie znacznie przytulniej :)

    Pozdrawiam :)

    OdpowiedzUsuń
  3. - obserwuję jako: nymeria007
    - wybieram nagrodę nr 1
    - mail: nymeria007@outlook.com
    - adres do wstawionego baneru: http://nymeria007.blogspot.com/

    - Odpowiedź: W Twoim blogu zmieniła bym nagłówek i może wrzuciła jakieś tło :) jeśli sama nie do końca ogarniasz photoshopa to jest trochę blogów które oferują robienie szablonów na zamówienie lub zrobią tylko nagłówek i tło żebyś resztę mogła dopasować sama :) Ten animowany nagłówek co jest teraz mimo że to fajny gadżet to nie do końca tu pasuje :) no i jeszcze widziała bym chętnie więcej wpisów ślubnych bo uwielbiam tą tematykę ;)

    Jeśli jestem w top 30 komentatorów to chcę walczyć o nagrodę nr 3 ;) jeśli nie jestem to postaram się wskoczyć na tą listę :)

    OdpowiedzUsuń
  4. o jak fajnie! wieczorem biorę udział! :)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Obserwuję jako Rudaaa12
      Wybieram nagrodę numer 1
      Adres e-mail; kornelia.wlosiak@gmail.com
      Bannerek; www.rudaa12.blogspot.com (Wstawiłam zestaw nr1, bo bannerek się nie rusza:()
      Odpowiedź: Co można zmienić na moim blogu?

      Cóż za ciężkie pytanie maxcom nam zadaje! Jakie zmiany na blogu wprowadzić byś mogła? Odpowiedź nie jest prosta, często się komplikuje, moja odpowiedź różne postaci przyjmuje. No to może podstawa- nagłówek z nim to może być zabawa! Na pewno literki bym powiększyła, żeby każdemu kto tylo wejdzie napis "Anioł o czarnych skrzydłach" z głowy nie wychodził i nieźle w niej zamącił;) Na blogu strasznie biało! A to przecież nie jest kolor radości, fajnie by było gdyby może jakiś zielony tutaj zagościł? Albo choć róż, szarość czy czekolada, kolorki to fantastyczna sprawa! A co do reszty uważam,że jest w porządasiu! Literki są duże i czytelne, nie muszę ubierać okularów :D Może tylko zdjęcia bym większe zamieszczała, bo po co klikać jak można od razu duże dostawać? :D Wszystko to co napisałam to sprawy wyglądowe, ważne,żeby na blogu każdy czuł się jak w domu! Ważne,żeby było miło, by fantastyczna atmosfera trwała, wtedy blogowanie to naprawdę świetna sprawa!

      Usuń
  5. obserwuję jako: Szczypta Magii (obserwatorzy blogger, bloglivin)
    wybieram nagrodę nr 1
    mail: szczyptamagii@gmail.com
    adres do wstawionego baneru: http://szczyptamagii.blogspot.com/
    I tu zaczynają się schody, ale przejrzałam Twojego bloga i powie Ci co ja bym osobiście zmieniła :D Zmieniłabym baner główny, gdyż jest mało widoczny. Zabarwiłabym twojego bloga. nie koniecznie muszą to być kolory bardzo mocne ale ja bym weszła w beże i może jakąś tapetę koronkową ustawiłabym w tle :) Będzie to ładniej wyglądać. No i trochę porządku z etykietkami.. Dla mnie jest ich osobiście trochę za dużo :) na tym zakończę swoje wypowiedzi bo już i tak się rozgadałam :D
    Pozdrawiam i zapraszam do siebie oczywiście :)

    OdpowiedzUsuń
  6. Obserwuje jako Gacek
    wybieram nagrodę nr 3
    uchto8@wp.pl
    Powiem jedno nie zmieniaj nic! ja osobiście zazdroszczę Ci bloga bo jest wspaniały! nic mu nie brakuje jest super przejrzysty zawiera świetne recenzje i testy.

    OdpowiedzUsuń
  7. obserwuję jako: Julia Małgorzata Sternik
    wybieram nagrodę nr: 1
    mail: emwww@wp.pl
    adres do wstawionego baneru: maugorzatka.blogspot.com

    Co zmieniłabym na Twoim blogu: Zmieniłabym szablon, aby bardziej nawiązywał chociażby do Tytułu bloga: Anioł o czarnych skrzydłach. Tak więc moze troszkę czerni, jakiś anioł.. :0 byłoby idealnie :))

    OdpowiedzUsuń
  8. obserwuję jako: rousseau (obserwatorzy blogger)
    wybieram nagrodę nr 1
    mail n.czerwona.sukienka@gmail.com
    adres do wstawionego baneru rosol.blox.pl (boczny pasek)

    do wymiany nagłówek, który obecnie jest kompletnie niewidoczny. coś, co podkreśli wizerunek bloga, niekoniecznie samą nazwę, choć może jakiś motyw czarno-uskrzydlonych kosmetyków by się sprawdził? uskrzydlone lakiery do paznokci, pędzelki ze skrzydełkami jak u hermesa, a gdzieś w rogu taka grafika (http://images4.fanpop.com/image/photos/22200000/Tinkerbell-tinkerbell-22284397-900-1038.jpg), choć dzwoneczkowi zdecydowanie bliżej do wróżki, niż do anioła, ale na upartego można uznać go za anioła miniaturkę :D musi się tu pojawić coś, co będzie się kojarzyć z Tobą i blogiem, większość ludzi to wzrokowcy, coś, co przykuwa wzrok i zapada w pamięć. no i zdecydowanie dodać koloru - myślę, że dobrze by było walnąć jakiś pastelowy wzorek w tle, który wyeksponowałby zawartość notek, dzięki któremu wzrok automatycznie kierowałby się na treść. przerzucić 'o mnie' wyżej, najlepiej na sam wierzch i ze zdjęciem, a przynajmniej jakąś wyrazistą, utożsamiającą Cię grafiką (kolor!!!) - ja poznając nowe obszary blogosfery lubię się od razu zapoznać, kto jest autorem całego zamieszania - personalizacja też sprzyja zapamiętywaniu, kiedy kojarzy się blog z konkretną osobą jego lektura przestaje być oparta na przeglądaniu niemalże anonimowych artykułów, a staje się zainteresowaniem 'co tam u Niej nowego'.

    i zamiast animowanego menu, które może i jest dość estetyczne, ale reklama psuje efekt, zwykłe, rozwijane. będzie zdecydowanie estetyczniej, bo obecnie wygląda jak dodatek trochę na siłę, nie komponuje się z całością.

    jeśli chodzi o baner, to wiadomo - nie każdy się urodził w fotoszopowym czepku, ale nic nie stoi na przeszkodzie by wspomóc się uzdolnionymi blogerowymi grafikami w następnym konkursie. :)

    i to wszystko, mam nadzieję, że nie za ostro - ale to ot, takie moje rady po przejrzeniu morza blogów, w którym dość łatwo się jest podtopić i zaginąć :) pozdrawiam serdecznie!

    OdpowiedzUsuń
  9. obserwuję jako: Chelsea-Lena (przez GFC, G+ i Bloglovin)
    wybieram nagrodę nr: 2
    mail: chelsea@onet.pl
    adres do wstawionego baneru: http://rainbow-above-me.blogspot.com/
    Odpowiedź: Na Twoim blogu zmieniłabym tło - jest tu bardzo biało. A po zmianie tła na kolorowe, to przydałby się też jakiś nagłówek :)

    OdpowiedzUsuń
  10. obserwuję jako: Naughty Girl
    wybieram nagrodę nr: 1
    mail: naughtygirl0106@interia.pl
    adres do wstawionego baneru: naughtygirl0106.blogspot.com

    OdpowiedzUsuń
  11. odp. dałabym kolorowe tło :)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. zmieniłam adres bloga na joanna-giovanna.blogspot.com :)

      Usuń
  12. obserwuję jako: dobiezka (google +)
    wybieram nagrodę nr 1
    mail dobiezka@o2.pl
    adres do wstawionego baneru http://wlosowomi.blogspot.com/
    Odpowiedź: Większość osób pisze o braku kolorów na Twoim blogu. Ja jednak zostawiłam bym biel, ale podrasowałabym bloga na kontrastowy kolor - czarny. W górnym prawym rogu widzi mi się grafika dużego anioła o czarnych skrzydłach siedzącego tyłem do odbiorcy, aby tytułowe czarne skrzydła były wyeksponowane;). Pomyślałabym również nad jakąś fajną pogrubioną na czarno czcionką.
    ;)

    OdpowiedzUsuń
  13. obserwuję jako : Karolina Walicht
    wybieram nagrodę nr : 2
    email : karolinawalicht@onet.pl
    adres do wstawionego baneru : http://luuvmy.blogspot.com/
    Odpowiedź : Cóż zaczne od góry - mianowicie baner. Jest właściwie nie widoczny oraz za mały. Na twoim miejscu poszłabym w pudrowy róż. Nagłówek wówczas sam słodko będzie prosił się by spojrzeć na posty. Pasek boczny podkreśliłabym kolorem który użyjesz do nagłówka. Oczywiście bez przesady. Załóżmy że poszłaś w róż. Mogłabyś podkreślić nim napisy czy nagłówki dodatków np. Obserwatorzy. Uważam że trzeba pozbyć się również tych fioletowych opcji zastępując np poziomym menu tak jak widać u tej dziewczyny http://juulyblog.blogspot.com/ tyle że czcionka oraz kolory uległy by zmianie. Tło - uważam że może pozostać. Szczerze nienawidzę gdy u kogoś na blogu widoczne są kolorowe nie za bardzo pasujące tła, złożone ze zdjęć czy obrazków które odradzają wręcz dalsze zwiedzanie bloga. Kiedy nada się wyglądowi charakteru podkreślając stonowanym kolorem białe tło będzie idealnie pasować. Fakt jest tu teraz za biało lecz gwarantuję że wystarczą niewielkie zmiany. Czcionka w postach jest za duża. Zastanów się czy nie ładniej by bylo gdyby była ona podobna do tej w komentarzach. Wystarczy ją pomniejszyć. Nagłówki postów wyśrodkować. Wiem iż nie każdy zna się na kodach CSS i tym podobne. W razie problemów służę pomocą. Wystarczy napisać na email który podałam na górze. Wchodzę na niego codziennie więc nie ma obawy że odpowiedź długo sie nie pojawi. Sama nazwa mówi anioł o czarnych skrzydłach więc czemu by tego nie wykorzystać. Czarne skrzydła - coś co będzie się ludziom kojarzyło z tobą, to sprawi że twój blog zapadnie im w pamięci. Może by w nagłówku właśnie o tym wspomnieć, uskrzydlony napis czy obrazy ? Byleby wszystko nie wymknęło się spod kontroli - co za dużo to nie zdrowo :)

    OdpowiedzUsuń
  14. obserwuję jako: Magdalena M (google +) (mam też w swoich kręgach)
    wybieram nagrodę nr 2
    mail: magdamus@gazeta.pl

    Odpowiedź:
    miło by było spotykać się z Tobą i Twoimi postami częściej/bardziej regularnie :)
    - zgadzam się z niektórymi z wcześniejszych wpisów i ocen: dodałabym jakieś elemntu wygądy blogu (tło, ikony, kolory czcionek etc), które by nadały mu 'charakteru' - jednak nadal pozostawiły jego czytelność !
    By nadal treść górowała nad formą :)
    pozdrawiam
    Magdalena

    OdpowiedzUsuń
  15. obserwuję jako: google +, obserwatorzy blogger Milena M
    wybieram nagrodę nr 2
    mail millena90m@gmail.com
    adres do wstawionego baneru http://kosmetyczneporadym.blogspot.co.uk/

    Na pewno zmieniłabym nagłówek, jest zbyt jasny i w ogóle go nie widać.
    Pokusiłabym się na jakąś oryginalną i kolorową grafikę, ktora bylaby znakiem rozpoznawczym bloga.

    Dodalabym troche wiecej koloru, zmienila tlo, jesli nie to glowne, to to pod spodem, na jakies wzorzyste, w pastelowych kolorach.

    Zmienilabym tytul 'kto najwiecej komentuje' na cos krotszego i prostego np. topkomentatorzy, topgaduly lub cos w tym stylu.

    Zrezygnowalabym z dodawania migajacych banerow, ktore sa zbyt krzykliwe na moj gust.

    OdpowiedzUsuń
  16. obserwuję jako:Govinda Wilczyńska
    (bserwatorzy blogger)
    wybieram nagrodę nr 3 gdyż kocham i kolekcjonuję lakiery do paznokci <3
    mail kociak.wilk2@gmail.com
    adres do wstawionego baneru banerek dam 22.lipca bo teraz piszę ten komentarzyk o północy.na komórce i nie mam możliwośći.dac banerka.;D..będzie on na.tym blogu : superphot.blogspot.com

    Odpowiedz.na pytanie.(odrazu przepraszam.za błędy.ortograficzne.ale na telefonie.się strasznie.pisze.;D)
    Napewno zmieniła bym naglowek (z chęcią mogę go zrobić.jeśli chcesz :) a jeśli.nie.chcesz naglowka to zmienila bym czcionke tytulu, kolor i może.rozmiar i tlo naglowka :) ulozylabym trochę inaczej gadzety i zmienilabym kolorystykę bloga i dała inne zdjęcie.w tle :) myślę, że po tych zmianach blog byłby idealny! ;*
    Pozdrawiam
    Govinda.<3

    OdpowiedzUsuń
  17. A i takie podstrony jak strona główna, o mnie itd. dałabym na górę jako taki pasek kart a nie z boku ;)

    OdpowiedzUsuń
  18. - Obserwuję,jako : Muffi nek
    - E-mail : muffiblog@gmail.com
    - http://muffifashion.blogspot.de/
    - NAGRODA : 1
    - Odpowiedź :
    Na Twoim blogu zamiast samego tytułu bloga dodałabym grafikę z tytulem.
    Pozdrawiam :)

    OdpowiedzUsuń
  19. Jak ja go przegapiłam? Oczywiście że biorę udział :D

    obserwuję jako: usmiechnieteoczy (a możliwe że jako Zaneta J na bloglovinie, niezbyt go ogarniam ;))
    wybieram nagrodę nr 2
    mail: zorzeta1@o2.pl
    adres do wstawionego baneru: http://usmiechnieteoczy.blogspot.com/

    CO bym zmieniła na twoim blogu?
    Dodałabym banner, to wiele daje :) Nie wiem czy mi pamięć nie szwankuje ale wydaje mi się że miałaś kiedyś bardzo fajny bannerek (ale od przeglądania tyyylu blogów dziennie nie mam pewności, przepraszam :))
    Fajnie jak byś dodała trochę więcej koloru, nie za dużo, ja też lubie jak jest biało i przejrzyście :)
    I ja osobiście przeniosłabym 'o mnie' wyżej, dzieki temu bardziej orientuje się w blogach bo zawsze patrzę (nawet mimowolnie) na tą rubryczkę :)

    Jeśli jestem w top 30 komentatorów to chcę walczyć o nagrodę nr 3

    OdpowiedzUsuń
  20. Obserwuję jako: Justyna
    E-mail: perfectly.prettily@onet.eu
    Http://perfectly-prettily.blogspot.com
    Nagroda nr 3
    Odp: na Twoim blogu dodałabym więcej koloru, m.in. po prawej stronie na pasku bocznym w postaci separatorków (np niebieski pasek z tytułem "o mnie". Zrobiłabym zakładki aby ułatwić nawigację na blogu. Archiwum i etykiety przeniosłabym na koniec strony bloga :-)

    OdpowiedzUsuń
  21. obserwuję jako: Mastiff (obserwatorzy blogger)
    wybieram nagrodę nr :1
    mail: siteczkowlosoow@gmail.com
    adres do wstawionego baneru: http://siteczkowlosoow.blogspot.com/
    Jeśli jestem w top 30 komentatorów to chcę walczyć o nagrodę nr 3


    Ujmę to w ten sposób: blogi które obserwują, muszą mnie zainteresować, albo swoją treścią albo swoim właścicielem;) Na Twojego bloga weszłam pierwszy raz, bo zaintrygował mnie tytuł, zostałam, bo spodobała mi się treść, a teraz się wypowiadam, bo właściciel zaintrygował mnie już jakiś czas temu, ale tak już totalnie jak napisał, czym się zajmuje:P A że teraz dał sam przyzwolenie to powiem tak: Pani właściciel tejże strony, ja wiem, że szewc bez butów chodzi, ale toż to już nieprzyzwoite, żeby drugi rok prowadzić bloga a sobie nagłówka nie zrobić;) Masz fach w ręku, wykorzystaj go. Może i przyganiał kocioł garnkowi, bo ja stronę graficzną też raczej puściłam luźno u siebie, takie minimum które musi być i też zeszło mi chyba z 4 miesiące zanim to nabrało wyglądu, ale jest! Wydaje mi się, że jeśli wprowadzisz kompozycję i ciekawy nagłówek do którego również dobierzesz czcionkę do opisów, podpisów itd to już będziesz mieć fajnie ustawioną całość. Masz bazę możesz szaleć. Wydaje mi się, że fajnie byłoby jakby się pojawiło jakieś info o Tobie. Może to już taki blogowy standard, ale ja zawsze czytam do kogo wpadłam w odwiedziny;) Strony dopasuj do całości czyli najlepiej do nagłówka.To czy animowany czy nie, chyba nie ma znaczenia, ważne żeby stylistycznie pasował do reszty. Brakuje mi chyba też większego podziału na strony. Piszesz na wiele tematów a w tytułach stron nie ma o tym informacji.
    Pozdrawiam
    Mastiff

    OdpowiedzUsuń
  22. Obserwuje jako : dreamyxq
    wybieram nagrodę nr 2
    email: dominika.nowak@onet.eu

    myślę że nic nie powinnaś zmieniać jest świetny, wszystko super opisane i przejrzyste .
    pozdrawiam :*

    OdpowiedzUsuń
  23. obserwuję jako: monikasia (obserwatorzy blogger)
    wybieram nagrodę nr 2
    mail: zalesia.muu@gmail.com
    adres do wstawionego baneru: http://kosmetyczkawrozmiarzemini.blogspot.com/

    odpowiedź: zmieniłabym sposób wyswietlania tytułu bloga, bo jest mało widoczny, zmieniłabym szablon na bardziej kolorowy, ewentualnie wizualnie bardziej zorganizowany, tzn taki, który bardziej oddziela poszczególne rubryki/działy/sektory, jakkolwiek by tego nie nazwać.

    OdpowiedzUsuń
  24. obserwuję jako: tytomaszszczescie (obserwatorzy blogger)
    wybieram nagrodę nr 2
    mail mirela_duda@interia.pl
    adres do wstawionego baneru: http://tytomaszszczescie.blogspot.com/

    Odpowiedź: Moim zdaniem, wszystko jest Ok. Chociaż zmieniłabym tylko nagłówek, zrobiłabym jakoś inaczej, jest taki monotonny. Idzie zrobić troszeczkę inaczej, tekst jest super, szłoby dodać jakiegoś anioła z właśnie czarnymi skrzydłami troszkę mroku by dodało!:) Ogólnie kolory twojego bloga są, takie zwykłe. Dodaj troszeczkę ciemnych, jakichś czerwieni, brązów, czarnych.. To wtedy pasowałoby do "anioł o czarnych skrzydłach". Tak ja to rozumiem. :)

    OdpowiedzUsuń
  25. Obserwuję jako: bognyprogram
    wybieram nagrodę nr 1
    email: bodzia161@wp.pl

    Odpowiedź: Moim zdaniem najważniejsza jest spójność bloga i jego jednoznaczny charakter. Pierwsze wrażenie jest kluczowe. Zmieniłabym tytuł bloga i nagłówek. Skoro to blog beuty&lifestyle to tytuł też powinien być adekwatny i powinnaś porzucić tego czarnoskrzydłego anioła na rzecz czegoś związanego ze swoją dziedziną.


    Pozdrawiam!:)

    OdpowiedzUsuń
  26. obserwuję jako: malenka (obserwatorzy blogger)
    wybieram nagrodę nr 1
    mail malenka0793@gmail.com
    adres do wstawionego baneru malenkabloguje.blogspot.com

    Zmieniłabym tło no i nagłówek. Tytuł bloga jest na nim kompletnie niewidoczny! A chyba o to chodzi, żeby ludzie wchodząc na niego widzieli gdzie są - taka Twoje własna reklama :)

    OdpowiedzUsuń
  27. obserwuję jako: Klaudia Kowalczyk obserwatorzy blogger
    wybieram nagrodę nr 1
    mail obiektyw0@op.pl
    adres do wstawionego baneru www.nasz-skosnooki-swiat.blogspot.com/‎

    OdpowiedzUsuń
  28. obserwuję jako: paradoxa raz
    wybieram nagrodę nr 1
    mail iwonab53@gmail.com
    adres do wstawionego baneru paradoxaraz.blogspot.com

    OdpowiedzUsuń
  29. odp personalizacja bloga może logo własne lub szablon będzie lepiej rozpoznawalny

    OdpowiedzUsuń
  30. obserwuję jako: neeefericit (obserwatorzy blogger), Katie( Bloglovin)
    wybieram nagrodę nr 2
    mail neeefericit@gmail.com
    adres do wstawionego baneru http://neeefericit.blogspot.com/
    Ja zmieniłabym kolor tła na taki bardziej pastelowy, albo ecru, może beżowy- takie jasne. Nagłówek, który byłby bardziej widoczny i tytuł także.Może bardziej ozdobną i większą czcionką? I też powiększyłabym te kółeczka z olejowanie, konkursy itp. A tak ogólnie to nie ma się do czego przyczepić;)
    pozdrawiam serdecznie;)

    OdpowiedzUsuń
  31. obserwuję jako: kladzia18( obserwatorzy blogger)
    wybieram nagrodę nr 1
    mail: kladzia1818@interia.pl
    adres do wstawionego baneru: http://pasja-kladzii.blogspot.com/

    Dodałabym więcej kolorów. Jesteś pozytywną osobą :) Jeśli to okażesz w wyglądzie swojego bloga i bedzie wyglądać to estetycznie to tak właśnie będą postrzegać cię inni wchodząc tu ti przeglądając. Zmieniłabym też nagłówek. Moim zdaniem powinien mieć duży fajny napis :)
    Mam nadzieję, że doradziłam. :) Pozdrawiam i oczekuję z niecierpliwością na wyniki :**

    OdpowiedzUsuń
  32. Ten komentarz został usunięty przez autora.

    OdpowiedzUsuń
  33. Obserwuję jako: Jula Liczi (czy jakoś tak XD)
    WYBIERAM NAGRODĘ NR.1
    email: 101jula101@gmail.com
    adres wstawionego baneru: liczi-or-liczi.blogspot.com

    Co bym zmieniła. Uffff... Dość trudne pytanie. ;) Każdy jest innym człowiekiem i dla każdemu coś zupełnie innego się podoba. Dla każdego jest ważne coś innego. Jeden na swoim blogu ma różnego rodzaju czcionki, bo uważa, że to jest fajne. Drugi ma bardzo kolorowo, bo jego zdaniem to jest najlepsze. A trzeci ma bardzo spokojny wygląd bloga i wszystko jest poukładane i to jest dla niego dobre. Po prostu każdy jest inny. Wyglądem swojego bloga pokazujesz siebie. Nie możesz patrzeć na innych co oni uważają. W tedy ten blog nie będzie twój, bo nie będzie po twojej myśli. Na SWOIM blogu piszesz o SOBIE i robisz to co TY uważasz za dobre. Inni ludzie muszą się do tego przystosować i polubić, bo to ty pokazujesz siebie i to jest twój blog!
    Sorry, ale taka jest moja opinia :)
    Pozdrawiam :*

    OdpowiedzUsuń
  34. obserwuję jako: fuggitivo na blogger i bloglovin, Magdalena Pacholska na G+
    wybieram nagrodę nr 1
    mail magdus1171@wp.pl
    adres do wstawionego baneru www.fuggiti.blogspot.com
    Ja zmienilabym szablon i naglowek, ale pewnie powiekszylabym w naglowku tylko czcionke, zeby bardziej sie rzucala w oczy, bo jak ktos ma taki wzrok jak ja to ciezko dojrzec ^^

    OdpowiedzUsuń

Dziękuje bardzo za wszelkie komentarze! W miarę możliwości czasowych odpowiem na Wasze komentarze:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
tu jest to do cookies